Shitet Ambient Biznesi -Rezidenca Magnet 1500 euro/m2 Kontakt Shpk -Magnet, ish Klubi Partizani

Objekti Eridanus sjell në mënyrë unike njësi shërbimi me sipërfaqe të gjerë shfrytëzuese, me ndriçim natyral në të gjithë hapësirën. Njësia ka akses nga oborri i brendshëm.

Materialet dhe teknika endërtimit vënë në përdorim standardin gjerman.

Parkimi vetëm nëntokësor shmang praninë e mjeteve automobilistike në brendësi të kompleksit, duke ju krijuar mundësinë e shfrytëzimit komod të hapësirës rrethuese të ambientit tuaj.

Mos nguroni! Kjo është mundësia juaj!

Ndryshuar në 29 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 29 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 29 Gusht, 2016