Shitet Apartament 2+1 799 EURO/M2 Kontakt Shpk -Magnet, ish Klubi Partizani

Apartament 2+1 optimal. Me hapsirat e nevojshme që I nevojiten një familje. Pjesa e ndënjes eshte e ndricuar totalisht. Hyrja eshte ne zonen e dites ku ju mund të gjeni dhe një hapsirë te krijuar per të depozituar te gjithë sendet te cilat jane sezonale.

Ndryshuar në 28 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 28 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 28 Gusht, 2016