Magnet- Shitet ambjent biznesi , Perseus 1012 1500 Euro/ m2 Tirane

MAGNET - PERSEUS

Masterplani "Magnet" propozon një tipologji të re lagjeje për qytetin e Tiranës, e cila ofron cilësitë e jetës urbane që nuk mund të gjenden në asnjë pjesë tjetër të qytetit, dhe si e tillë mund të shërbejë si model dhe pikë referimi për zhvillimin urban.

Në krahasim me blloqet uniforme të ndërtimit, masterplani propozon një shumëllojshmëri në lartësi, orientim dhe tipe apartamentesh. Me diferencat në kate dhe dimensionet, ai reflekton kompleksitetin urban të Tiranës dhe të rrethinave.

Rezidencat e banimit janë të organizuara rreth oborreve të brendshme që hapen në drejtim të njëri-tjetrit. Sheshi qendror dhe oborret e gjelbëruara janë të ndërlidhur me rrugët e këmbësorëve dhe çiklistëve. Kjo krijon hapësira publike bashkëvepruese, si dhe hapësira gjysmë-private dhe private.

Rezidencat ndryshojnë kryesisht në lartësi prej 4 deri në 9 kate. Kati i parë përbëhet nga dyqane, veçanërisht rreth sheshit qëndror, dhe një përzierje të llojeve të ndryshme të apartamenteve.

Me një projekt unik në garazhe dhe me përvojë në projektimin dhe menaxhimin e tyre, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim.

Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ndriçimi natyral i gjithë hapësirës, cilësia e realizimit dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.

Ndryshuar në 27 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 27 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 27 Gusht, 2016