Magnet- Shitet ambjent biznesi . Volans 1017 1500 Euro/ m2 Tirane

MAGNET - VOLANS

Masterplani "Magnet" propozon nj� tipologji t� re lagjeje p�r qytetin e Tiran�s, e cila ofron cil�sit� e jet�s urbane q� nuk mund t� gjenden n� asnj� pjes� tjet�r t� qytetit, dhe si e till� mund t� sh�rbej� si model dhe pik� referimi p�r zhvillimin urban.

N� krahasim me blloqet uniforme t� nd�rtimit, masterplani propozon nj� shum�llojshm�ri n� lart�si, orientim dhe tipologji apartamentesh. Me diferencat n� kate dhe dimensione, ai reflekton kompleksitetin urban t� Tiran�s dhe t� rrethinave.

Rezidencat e banimit jan� t� organizuara rreth oborreve t� brendshme q� hapen n� drejtim t� nj�ri-tjetrit. Sheshi qendror dhe oborret e gjelb�ruara jan� t� nd�rlidhur me rrug�t e k�mb�sor�ve dhe �iklist�ve. Kjo krijon hap�sira publike bashk�vepruese, si dhe hap�sira gjysm�-private dhe private.

Objekti ndryshon n� lart�si duke kombinuar 4 dhe 11 kate. Kati i par� p�rb�het nga dyqane, ve�an�risht rreth sheshit q�ndror dhe nga nj� p�rzierje t� llojeve t� ndryshme t� apartamenteve.
Nj�si sh�rbimi e pozicionuar n� per�ndim dhe veri t� objektit dhe nj�koh�sisht me akses nga oborri i brendsh�m.

Hap�sira e mir�ndri�uar, kombinuar me materialet dhe teknikat e nd�rtimit sipas standardit gjerman, ju krijojn� mund�sin� e zhvillimit t� aktivitetit sipas nevojave tuaja.

Ndihuni t� sigurt n� k�t� investim! Na kontaktoni!

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 27 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018