Magnet- Shitet ambjent biznesi , Volans 1016 1500 Euro/ m2 Tirane

MAGNET - VOLANS

Masterplani "Magnet" propozon një tipologji të re lagjeje për qytetin e Tiranës, e cila ofron cilësitë e jetës urbane që nuk mund të gjenden në asnjë pjesë tjetër të qytetit, dhe si e tillë mund të shërbejë si model dhe pikë referimi për zhvillimin urban.

Në krahasim me blloqet uniforme të ndërtimit, masterplani propozon një shumëllojshmëri në lartësi, orientim dhe tipologji apartamentesh. Me diferencat në kate dhe dimensione, ai reflekton kompleksitetin urban të Tiranës dhe të rrethinave.

Rezidencat e banimit janë të organizuara rreth oborreve të brendshme që hapen në drejtim të njëri-tjetrit. Sheshi qendror dhe oborret e gjelbëruara janë të ndërlidhur me rrugët e këmbësorëve dhe çiklistëve. Kjo krijon hapësira publike bashkëvepruese, si dhe hapësira gjysmë-private dhe private.

Objekti ndryshon në lartësi duke kombinuar 4 dhe 11 kate. Kati i parë përbëhet nga dyqane, veçanërisht rreth sheshit qëndror dhe nga një përzierje të llojeve të ndryshme të apartamenteve.
Njësi shërbimi e pozicionuar në pjesën perëndimore të objektit dhe njëkohësisht me akses nga oborri i brendshëm. Vjen si kombinim i hapësirës së ndriçuar natyralisht dhe realizimit me materiale dhe teknika të ndërtimit me cilësi gjermane.

Parkimi vetëm nëntokësor shmang praninë e mjeteve automobilistike në brendësi të kompleksit, duke ju krijuar mundësinë e shfrytëzimit komod të hapësirës rrethuese të ambientit tuaj.

Ndihuni të sigurt në investimin tuaj!

Mundësia është juaja!

Ndryshuar në 27 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 27 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 27 Gusht, 2016