Magnet- Shitet ambjent biznesi , Helix 1101 1500 Euro/ m2 Tirane

MAGNET - HELIX

HELIX, jeto pranë natyrës!

Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij.

I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Helix synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne llozha.
Sipërfaqe Individuale: 104.1 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 1.9 m 2
Siperfaqe e Përgjithshme Dyqani: 106.0 m2
Sipërfaqe Verande: 37.1 m2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 143.1m 2

Ndryshuar në 27 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 27 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 27 Gusht, 2016