Magnet- Shitet ambjent biznesi , Helix 1107 1500 Euro/ m2 Tirane

MAGNET - HELIX

HELIX, jeto pran� natyr�s!

Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po n� t� njejt�n koh� dallon ne shp�rb�rjen e volumeve dhe ne transparenc�n e tij.

I vendosur shum� pran� hap�sirave t� gjelbra Helix synon ta b�j natyr�n pjes� t� tij duke pasur gjelberim si ne verand� si dhe ne llozha.

Sip�rfaqe Individuale: 85.3 m 2
Sip�rfaqe e P�rbashk�t: 1.5 m 2
Siperfaqe e P�rgjithshme Dyqani: 86.8 m2
Sip�rfaqe Verande: 12.9 m2
Sip�rfaqe e P�rgjithshme: 99.7m 2

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 27 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018