Jepet ambient biznesi me qira 404 Rr. Frosina Plaku, Tirane

Objekti Dorado sjell n� m�nyr� unike nj�si sh�rbimi me sip�rfaqe t� gjer� shfryt�zuese, me ndri�im natyral. Nj�sia ka akses nga oborri i brendsh�m.

Materialet dhe teknika e nd�rtimit v�n� n� p�rdorim standardin gjerman.

Parkimi vet�m n�ntok�sor shmang pranin� e mjeteve automobilistike n� brend�si t� kompleksit, duke ju krijuar mund�sin� e shfryt�zimit komod t� hap�sir�s rrethuese t� ambientit tuaj.

Mos nguroni! Kjo �sht� mund�sia juaj!

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 25 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018