Rezidenca AnA - Jepet me qera ambjent biznesi . Ana 3115 5 Euro/m2 Tirane

Vendndodhja e kompleksit dhe struktura e tij e vecantë, së bashku me pamjen e këndshme, të ofrojnë vendin perfekt për aktivitete shërbimesh. Hapësirat përreth, të sistemuara dhe të gjelbëruara, u mundësojnë këtyre të fundit, marrëdhënien e nevojshme me dritën dhe natyrën.

Sipërfaqja: 91.5 m 2
Sipërfaqe Neto: 64.9 m 2
Sipërfaqe Shërbimi: 12.0 m 2
Sipërfaqe Verande: 14.6 m 2

Ndryshuar në 23 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 23 Gusht, 2016 Shiko të gjitha reklamat e këtij përdoruesi

Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 23 Gusht, 2016