Magnet- Jepet me qera , ambjent biznesi . Volans 1016 5 Euro/m2 Tirane

MAGNET - VOLANS

Masterplani "Magnet" propozon nj� tipologji t� re lagjeje p�r qytetin e Tiran�s, e cila ofron cil�sit� e jet�s urbane q� nuk mund t� gjenden n� asnj� pjes� tjet�r t� qytetit, dhe si e till� mund t� sh�rbej� si model dhe pik� referimi p�r zhvillimin urban.

N� krahasim me blloqet uniforme t� nd�rtimit, masterplani propozon nj� shum�llojshm�ri n� lart�si, orientim dhe tipologji apartamentesh. Me diferencat n� kate dhe dimensione, ai reflekton kompleksitetin urban t� Tiran�s dhe t� rrethinave.

Rezidencat e banimit jan� t� organizuara rreth oborreve t� brendshme q� hapen n� drejtim t� nj�ri-tjetrit. Sheshi qendror dhe oborret e gjelb�ruara jan� t� nd�rlidhur me rrug�t e k�mb�sor�ve dhe �iklist�ve. Kjo krijon hap�sira publike bashk�vepruese, si dhe hap�sira gjysm�-private dhe private.

Objekti ndryshon n� lart�si duke kombinuar 4 dhe 11 kate. Kati i par� p�rb�het nga dyqane, ve�an�risht rreth sheshit q�ndror dhe nga nj� p�rzierje t� llojeve t� ndryshme t� apartamenteve.
Nj�si sh�rbimi e pozicionuar n� pjes�n per�ndimore t� objektit dhe nj�koh�sisht me akses nga oborri i brendsh�m. Vjen si kombinim i hap�sir�s s� ndri�uar natyralisht dhe realizimit me materiale dhe teknika t� nd�rtimit me cil�si gjermane.

Parkimi vet�m n�ntok�sor shmang pranin� e mjeteve automobilistike n� brend�si t� kompleksit, duke ju krijuar mund�sin� e shfryt�zimit komod t� hap�sir�s rrethuese t� ambientit tuaj.

Ndihuni t� sigurt n� investimin tuaj!

Mund�sia �sht� juaja!

Sip�rfaqe Individuale: 54.1 m 2
Sip�rfaqe e P�rbashk�t: 0.5 m 2
Sip�rfaqe e P�rgjithshme Dyqani: 54.6m 2
Sip�rfaqe Verande: 13.3 m 2
Sip�rfaqe e P�rgjithshme: 67.9m 2

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 23 Gusht, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018