Magnet- Jepet me qera , ambjent biznesi . Eridanus 115 5 Euro/m2 Tirane

MAGNET - ERIDANUS

Masterplani "Magnet" propozon një tipologji të re lagjeje për qytetin e Tiranës, e cila ofron cilësitë e jetës urbane që nuk mund të gjenden në asnjë pjesë tjetër të qytetit, dhe si e tillë mund të shërbejë si model dhe pikë referimi për zhvillimin urban.

Në krahasim me blloqet uniforme të ndërtimit, masterplani propozon një shumëllojshmëri në lartësi, orientim dhe tipe apartamentesh. Me diferencat në kate dhe dimensionet, ai reflekton kompleksitetin urban të Tiranës dhe të rrethinave.

Rezidencat e banimit janë të organizuara rreth oborreve të brendshme që hapen në drejtim të njëri-tjetrit. Sheshi qendror dhe oborret e gjelbëruara janë të ndërlidhur me rrugët e këmbësorëve dhe çiklistëve. Kjo krijon hapësira publike bashkëvepruese, si dhe hapësira gjysmë-private dhe private.

Njësi shërbimi e pozicionuar në pjesën perëndimore të objektit. Vjen si kombinim i hapësirës së ndriçuar natyralisht dhe realizimit me materiale dhe teknika të ndërtimit me cilësi gjermane.

Parkimi vetëm nëntokësor shmang praninë e mjeteve automobilistike në brendësi të kompleksit, duke ju krijuar mundësinë e shfrytëzimit komod të hapësirës rrethuese të ambientit tuaj.

Ndihuni të sigurt në investimin tuaj!

Mundësia është juaja!

Sipërfaqe Individuale: 56.1 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme Dyqani: 56.6m 2
Sipërfaqe Verande: 24.5m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 0.5 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 81.1m 2

Ndryshuar në 23 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 23 Gusht, 2016 Shiko të gjitha reklamat e këtij përdoruesi

Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 23 Gusht, 2016