Magnet- Jepet me qera , ambjent biznesi . Orion 105 5 Euro/m2 Tirane

MAGNET - ORION

Masterplani "Magnet" propozon një tipologji të re lagjeje për qytetin e Tiranës, e cila ofron cilësitë e jetës urbane që nuk mund të gjenden në asnjë pjesë tjetër të qytetit, dhe si e tillë mund të shërbejë si model dhe pikë referimi për zhvillimin urban.

Në krahasim me blloqet uniforme të ndërtimit, masterplani propozon një shumëllojshmëri në lartësi, orientim dhe tipe apartamentesh. Me diferencat në kate dhe dimensionet, ai reflekton kompleksitetin urban të Tiranës dhe të rrethinave.

Rezidencat e banimit janë të organizuara rreth oborreve të brendshme që hapen në drejtim të njëri-tjetrit. Sheshi qendror dhe oborret e gjelbëruara janë të ndërlidhur me rrugët e këmbësorëve dhe çiklistëve. Kjo krijon hapësira publike bashkëvepruese, si dhe hapësira gjysmë-private dhe private.

Rezidencat ndryshojnë kryesisht në lartësi prej 4 deri në 9 kate. Kati i parë përbëhet nga dyqane, veçanërisht rreth sheshit qëndror, dhe një përzierje të llojeve të ndryshme të apartamenteve.

Njësia e shërbimit në fjalë është tepër e favorizuar. Sipërfaqja e bollshme dhe vitrina e gjerë e orientuar nga perëndimi, në drejtim te trotuarit e bëjnë këtë dyqan ideal për biznesin tuaj.

Nxitoni të kontaktoni me ne! é‹shtë në favorin tuaj!

Sipërfaqe Individuale: 60.4 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 0.8 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme E Dyqanit: 61.2 m2
Sipërfaqe Verande: 11.0 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 72.2m 2

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 23 Gusht, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018