Shitet Ambjent Biznesi-Rezidenca Magnet 1500 m2 Rr. Frosina Plaku, Tirane

Me një projekt unik në depo e garazhe dhe me përvojë në manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim. Me një përshtatje të shkëlqyer të terrenit, ndërtesa shfrytëzon në mënyrën më eficente hapsirën në katit përdhe dhe pjerresinë për të lehtësuar përdorimin e saj.

Ndryshuar në 17 Gusht, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 17 Gusht, 2016 Shiko të gjitha reklamat e këtij përdoruesi

Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 17 Gusht, 2016