Shitet Apartamet, Kati 2, Rezidenca Magnet 799 m2 Rr. Frosina Plaku, Tirane

Ky apartament 2+1 �sht� i mir�organizuar n� nj� sip�rfaqe racionale me orientim Veri-Lindje. N� nj� sip�rfaqe prej 92.3 m² sigurohet komoditeti i k�rkuar. Organizimi i brendsh�m, krijon hap�sira komode p�r jetes� n� cdo ambjent. Tualeti kryesor ndodhet nd�rmjet dy dhomave te gjumit dhe �sht� n� sh�rbim t� dy zonave, t� dit�s dhe t� nat�s.

Materialet dhe teknikat e p�rdorura jan� me cil�si gjermane! Aksesi dhe parkimi n�ntok�sor shmangin pranin� e mjeteve automobilistike n� zon�n p�rreth dhe nuk lejojn� ndotjen akustike dhe t� ajrit n� ambjentin tuaj. Ka shum� arsye pse duhet t� ndiheni t� sigurt n� investimin tuaj n� k�t� nj�si! Mos nguroni, na kontaktoni!

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 14 Gusht, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018