Shitet Ambjent Biznesi-Rezidenca Magnet 1500 m2 Rr. Frosina Plaku, Tirane

HELIX, jeto pran� natyr�s!
Nj�sit� e sh�rbimit ofrojne diversitet ne formulimet e tyre n� menyr� q� t� jen� fleksibel ne var�si te aktivitetit q� do zhvillohet n� to.Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po n� t� njejt�n koh� dallon ne shp�rb�rjen e volumeve dhe ne transparenc�n e tij.I vendosur shum� pran� hap�sirave t� gjelbra Helix synon ta b�j natyr�n pjes� t� tij duke pasur gjelberim si ne verand� si dhe ne llozha. Fasada ka hapsira te medha transparente n� menyr� qe dielli te futet ne br�nd�si, formulimi volumor �sht� optimal p�r nj� ajrim sa m� t� mire.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 13 Gusht, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018