Shitet Ambient BIznesi 699 euro/m2 Qytet Studenti, Rezidenca AnA

Vendndodhja e kompleksit dhe struktura e tij e vecant�, s� bashku me pamjen e k�ndshme, t� ofrojn� vendin perfekt p�r aktivitete sh�rbimesh. Hap�sirat p�rreth, t� sistemuara dhe t� gjelb�ruara, u mund�sojn� k�tyre t� fundit, marr�dh�nien e nevojshme me drit�n dhe natyr�n.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 7 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018