Ambiente Zyre 59m2 per vetem 78000Euro 78000 Rr. Artan Lenja, Tirane

Me p�rvoj� n� projektim dhe menaxhim, Kontakt sjell cil�sin� e ambienteve ndihm�se p�r banim.

Nj�sia �sht� e pozicionuar n� pjes�n Jugore. Orientimi i drejt� n�p�rmjet sinjalistik�s, ndri�imi natyral i gjith� hap�sir�s, realizimi me materiale dhe teknika t� nd�rtimit me cil�si gjermane dhe siguria q� mund�sohet, jan� bindja p�r investimin tuaj.

Kjo �sht� mund�sia juaj!

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 2 Gusht, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018