Apartament-Rezidenca Magnet 799 m2 Kontakt Shpk -Magnet, ish Klubi PartizaniApartament 3+1 me sip�rfaqe prej 130,5m². Ideal per ato q� kane nevoje p�r m� shum� komoditet. I orientuar nga jugu dhe me ndricim optimal ne cdo dhom�.

Apartament 3+1 me sip�rfaqe prej 130,5m². Ideal per ato q� kane nevoje p�r m� shum� komoditet. I orientuar nga jugu dhe me ndricim optimal ne cdo dhom�. Ka nj� ndarje t� qart� funksionale q� krijon nj� zonim te mir� t� pjes�s s� nat�s me at� t� dit�s ne menyr� q� t� krijoj� me shum� intimitet.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 29 Korrik, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018