Shitet Ambient BIznesi 144 m2 1500/m2 Ish klubi partizani- 21 dhjetori

Me nj� projekt unik n� depo e garazhe dhe me p�rvoj� n� manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cil�sin� e ambienteve ndihm�se p�r banim. Me nj� p�rshtatje t� shk�lqyer t� terrenit, nd�rtesa shfryt�zon n� m�nyr�n m� eficente hapsir�n n� katit p�rdhe dhe pjerresin� p�r t� leht�suar p�rdorimin e sa

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 27 Korrik, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018