Apartament 1+1 799 Rezidenca Magnet,rr.Frosina Plaku

Ky apartament 1+1 �sht� i mir�organizuar n� nj� sip�rfaqe t� rregullt dhe racionale, me orientim nga veriu. Ai �sht� leht�sisht i arritsh�m fal� af�rsis� me hap�sir�n e shkall�s. Si rezultat i form�s kompakte t� apartamentit dhe ekspozimit minimal me ambientin e jasht�m, ai ofron mbrojtje e menaxhim t� mir� termik.

Dhoma e dit�s integron hap�sir�n e ndenjjes, gatimit dhe ngr�nies gjithashtu siguron aksesin ne llozhe. Dhoma e gjumit pozicionohet af�r hyrjes dhe tualetit dhe ka akses direkt n� lozh�. Tualeti �sht� i shfryt�zuesh�m nga t� dyja zonat, t� nat�s dhe t� dit�s.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 22 Korrik, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018