Shitet Dyqan Rezidenca Magnet 799 Euro/ m2 Rr. Frosina Plaku,ish klubi i Partizanit !

INXHINIERI, NDé‹RTIM DHE MENAXHIM PROJEKTESH

Kontakt është një nga kompanitë më të respektuara inxhinierike dhe për menaxhim projektesh si dhe një gurthemel inovacioni né‹ industri.

Sé‹ bashku me klientët tanë, ne realizojmë projekte shumë të rëndësishme – shfaqim arkitekturën bashkëkohore në Shqipëri – e cila jep progress të qëndrueshëm dhe zhvillon ekonominë e vendit.

Qé‹ nga viti 2000, kemi pé‹rfunduar rreth 70 projekte – disa prej të cilëve totalisht unikë. Ne jemi njé‹ kompani e themeluar në punë të vazhdueshme dhe me përkushtim, besim dhe vlera në gjithçka që bëjmë.

EKSPERTIZA JONé‹
1. Konstruksion

Drejtimi parësor i Kontakt si biznes në terma fitimi dhe të punësuarish. Biznesi ynë realizon ndërtimin rezidencial, jo rezidencial si dhe atë civil.

2. Zhvillimi i rezidencave të banimit

Kontakt fillon, zhvillon dhe plotëson projektet rezicenciale fillimisht për klientin si individ.

3. Zhvillimi i pronësisë komerciale

Kontakt fillon, zhvillon dhe plotëson projekte komerciale, fillimisht zyra, hapësira për dyqane dhe ambjente të tjera.

4. Zhvillimi infrastrukturor

Kontakt zhvillon, investon si dhe menaxhon projekte të vogla të financuara për infrastrukturën, si rrugë dhe shkolla.

5. Sinjalistikë

Fusha jonë e ekspertizës është e përqëndruar gjithashtu në dizenjimin e sinjalstikës. Ne kontribojmë gjithashtu edhe në këtë sektor duke ndihmuar zhvillimin e infrastrukturës shqiptare duke lehtësuar procesin e transportit nëpër qytete dhe kryqëzime si dhe në lagjet më të vogla që lidhen me njëra – tjetrën.

6. Tregu Imobiliar

Kontakt kohët e fundit ka zhvilluar një departament të ri në fushën e marketingut dhe të shitjes imobiliare. Nëpërmjet një bashkëpunimi të fuqishëm me arkitektë, fotografë, dizenjues, shitës imobiliare ne jemi të aftë të komunikojmë mesazhin e kompanisë ne një rritëm shumë të shpejtë duke përdorur teknikat e Guerrilla Marketing

SIGURI, CILé‹SI DHE ETIKé‹
Kontakt është ndërtuar mbi vlera ekselence dhe integriteti të testuara në kohë. Kjo do të thotë të punosh mbi standartet e etikës më të larta dhe të kesh matës cilësinë në projekte. Vit pas viti ne konfirmohemi si kompania më e sigurt në tregun tonë.

Jemi të vendosur në përforcimin e progresit duke zhvilluar aftësitë lokale për të dhënë mundësi të qëndrueshme ekonomike dhe duke u dedikuar vullnetarisht në kohë dhe duke shprehur talentin ndaj komuniteteve ku punojmë.

“Jemi të vendosur të krijojmë progres duke zhvilluar aftësitë lokale për të dhënë mundësi ekonomike të qëndrueshme dhe duke ofruar kohën dhe talentin tonë ndaj komuniteteve ku punojmë."

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 18 Korrik, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018