Shitet Apartament 1+1, 65 m2 799 m2 Ish klubi partizani- 21 dhjetori

Apartament 1+1 optimal 64,5 m2 ofron zgjidhje funksionale te apartamentit duke maksimalizuar komoditetin n� nj� siperfaqe t� reduktuar. Transparenca e fasad�s ofron sasine e drit�s s� nevojshme si dhe mundesin� e shijimit t� peisazhit perreth.
Apartament 1+1 optimal 64,5 m2 ofron zgjidhje funksionale te apartamentit duke maksimalizuar komoditetin n� nj� siperfaqe t� reduktuar. Transparenca e fasad�s ofron sasine e drit�s s� nevojshme si dhe mundesin� e shijimit t� peisazhit perreth.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 13 Korrik, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018