Magazine 158000 Kukes

Shitet ose jepet me qera magazinë në zonën industriale në Kukës. Magazina ndodhet buzë rrugës, ngjitur me pazarin e gjësë së gjallë. Magazina është 800 m2 dhe është e pajisur me të gjithë dokumentacionin ligjor. Objekti është i ndërtuar është rreth 60 centimetra mbi tokë, ndërtesë 1 katëshe, muret i ka rreth 60 cm(gjerësi) sepse dikur është përdorur si frigoriferi i qytetit. Cmimi për shitje është 220 miljonë lekë/ 158 mijë euro... I diskutueshëm. Për më tepër kontaktoni në email ose në nr. e cel. +355664012500.

Ju lutem telefononi vetëm nëse jeni vërtetë të interesuar.

Faleminderit!

Ndryshuar në 6 Dhjetor, 2014 Shpërndaje në:
Listuar në: 6 Dhjetor, 2014
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 6 Dhjetor, 2014