Apartament -Rezidenca Magnet-Helix 124 799 Euro/m2 Tirane

Apartament 2+1 optimal. Me hapsirat e nevojshme q� I nevojiten nj� familje. Pjesa e nd�njes eshte e ndricuar totalisht. Hyrja eshte ne zonen e dites ku ju mund t� gjeni dhe nj� hapsir� te krijuar per t� depozituar te gjith� sendet te cilat jane sezonale.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 11 Korrik, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018