Toka në shitje (zemljiste i plac) 00 Babushi Serb Ferizaj

Toka në shitje, parcelat e shumta, totale 5.5 ha, dhe shulicë me shtëpinë e 33ari, energji elektrike, ujë, kanalizime, në qendër të fshatit. Babushi Serb, Ferizaj. Çmimi është i negociueshëm.

Zemljište za prodaju, više parcela, ukupno 5.5 hektara, i dvorište sa 33ari kuća, struja, voda, kanalizacija, u centru sela. Babushi Serb, Uroševac. Cena je po dogovoru.

Ndryshuar në 5 Dhjetor, 2014 Shpërndaje në:
Listuar në: 5 Dhjetor, 2014 Shiko të gjitha reklamat e këtij përdoruesi

Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 5 Dhjetor, 2014