Apartament 799 m2 Rezidenca Magnet, Rr. Frosina Plaku

Apartamenti 1+1 i mir�organizuar n� nj� sip�rfaqe 111.6 m2 �sht� i orientuar n� veri-per�ndim dhe p�rb�het nga dhoma e gjumit, dhoma e dit�s, tualeti, k�ndi i gatimit dhe llozha nga ku mund t� shijosh qet�sin� e rezidenc�s Magnet.

Dhoma e dit�s �sht� e vendosur n� t� nj�jt�n linj� me at� t� gatimit. Ajo ka nj� ndricim t� bollsh�m dhe vendosja e kolltukut af�r vetrat�s b�n� t� mundur t� shijoni per�ndimin e diellit.

Dhoma e gjumit �sht� e orientuar gjithashtu nga veri-per�ndimi, ka nj� hap�sir� ndricimi t� k�ndshme dhe dalje n� llozh�

Vendosja n� k�nd e ambientit t� gatimit, b�n t� mundur ndarjen vizuale n� dy nukle t� dhom�s s� dit�s nga ajo e gatimit dhe ngr�nies duke e l�n� dhom�n e dit�s n� pjes�n e ndricuar.

Tualeti ndodhet n� hyrje t� apartamentit p�r t� patur nj� akses t� mir� nga ambjentet e dit�s dhe ambjentet e nat�s.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 13 Korrik, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018