Apartament -Rezidenca Magnet-Dorado 1402 799 Euro/m2 Tirane

Apartament 1+1 i përshtatshem për familje të vogla, bën të mundur që në një sipërfaqe racionale prej 67.1 m² të sigurohet komoditeti i kërkuar. Organizimi i brendshëm, krijon hapësira komode për jetesë në cdo ambjent.

Dritaret e mëdha ofrojnë pamje dhe komunikim ideal me pasazhin e gjelbëruar të kompleksit. Termoizolimi ndihmon në ruajten e një temperature optimale në ambientin e njësisë, ashtu sikurse edhe forma kompakte dhe ekspozimi jo i tepruar ndaj ambientit të jashtëm.

Ndryshuar në 15 Korrik, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 9 Korrik, 2016 Shiko të gjitha reklamat e këtij përdoruesi

Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 15 Korrik, 2016