Apartament-Rezidenca Magnet - 799 m2 Kontakt Shpk -Magnet, ish Klubi Partizani

Apartament 3+1, n� katin e 9 t� nd�rtes�s, i mir�organizuar me nje tarrac� t� gjelb�ruar, me sip�rfaqe totale prej 538.8 m². Sip�rfaqja e madhe e apartamentit ofron mund�sin� e organizimit t� hap�sirave n� m�nyr�n m� t� mir� te mundshme. I orientuar n� lindje dhe jug krijon hap�sira komode. Vetratat e medha sigurojn� ndricim natyral dhe ventilim t� t�rthort� t� hap�sirave. Veranda e aksesueshme nga t� gjitha dhomat t� fton t� shijosh pamjen e mrekullueshme t� pasazhit dhe shesheve t� gjelberuara t� kompleksit. Kjo hap�sire do t� kthehet n� kopshtin tuaj t� gjelb�ruar brenda Rezidences Magnet. Ky apartament �sht� projektuar posac�risht p�r nj� familje t� madhe.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 8 Korrik, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018