Apartament -Rezidenca Magnet-Auriga 1022 799 Euro/m2 Tirane

Ky apartament 2+1 është i orientuar sipas drejtimit veri - perëndim, si dhe ka të ndarë zonën e natës nga ajo e ditës. Prezantimi i parë në të bëhet me një korridor hyrës i cili të con në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjies, gatimit dhe ngrënies . Ajo ka gjithashtu hapësirë të bollshme e të mirëndriçuar falë vetratave, të cilat kanë dalje në llozhe.

Dhoma martesore ka një hapësirë të bollshme dhe të organizuar, gjithashtu ka një tualet personal. Dhoma tjetër e gjumit eshte e bollshme dhe e mirë ndricuar. Tualeti për përdorim nga të dyja ambientet, të natës dhe të ditës gjendet prane hyrjes se apartamentit.

Ndryshuar në 15 Korrik, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 7 Korrik, 2016 Shiko të gjitha reklamat e këtij përdoruesi

Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 15 Korrik, 2016