Dyqan 1500 Ish klubi partizani- 21 dhjetori

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave.

TABELIZIM OBJEKTI
Shiko Fotoalbumin →

SHERBIME JURIDIKE
Shiko Fotoalbumin →

SHERBIME FINANCIARE
Shiko Fotoalbumin →

PANAIRI CIFTI I LUMTUR 2015
Shiko Fotoalbumin →

PANAIRI CIFTI I LUMTUR 2015
Shiko Fotoalbumin →
LAJMEROHUNI

Regjistroni emailin tuaj per tu informuar mbi ecurine e punimeve ne rezidencen Magnet!

E-mail *

Subscribe

Ndryshuar në 15 Korrik, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 6 Korrik, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 15 Korrik, 2016