apartamente dhe dyqane (1+1,2+1,3+1) 370 euro/m2 "Bulevardi Blu", kAMEZ, TIRANA

Bulevardi Blu Kamez ,ngjitur me karburant ELDA, shesim apartamente,dyqane dhe garazhe: Apartamente 1+1, siperfaqja 68 - 80 m2. Apartamente 2+1, siperfaqja 100 - 126 m2.Apartamente 3+1,siperfaqja 115 - 135 m2 Mundesi zgjedhje kati, pozicioni dhe siperfaqeje. Ambjente teper cilesore, pjese e nje kompleksi modern banimi dhe qender tregtare, me standarte dhe punime bashkekohore, system ngrohje, dritare dopioxham, shkalle me ndricim natyral, parket, muret e jashtme me termoizolim.Kompleksi ofron ambjente te gjelbra, shatervan, kend lojrash per femije, parking te brendshem dhe tejashtem.
Cmimi: Apartamentet: 370 euro/m2. Dyqane: 1300 - 2000 euro/m2 Garazhe: 9000 euro

Ndryshuar në 3 Dhjetor, 2014 Shpërndaje në:
Listuar në: 3 Dhjetor, 2014
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 3 Dhjetor, 2014