Apartament -Rezidenca Magnet-Auriga 1039 799 Euro/m2 Tirane

Ky apartament 1+1 është i mirëorganizuar në një sipërfaqe te organizuar ne menyre racionale pavarsisht formes, me orientim nga perëndimi. Si rezultat i formës kompakte të apartamentit dhe ekspozimit minimal me ambientin e jashtëm, ai ofron mbrojtje e menaxhim të mirë termik.

Dhoma e ditës integron hapësirën e ndenjjes, gatimit dhe ngrënies e cila ka akses direkt ne llozhe. Dhoma e gjumit pozicionohet afer ndenjes dhe tualetit. Tualeti është i shfrytëzueshëm nga të dyja zonat, të natës dhe të ditës.

Ndryshuar në 15 Korrik, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 6 Korrik, 2016 Shiko të gjitha reklamat e këtij përdoruesi

Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 15 Korrik, 2016