Apartament -Rezidenca Magnet-Eridanus 156 799 Euro/m2 Tirane

Apartamenti 2+1 �sht� i mir�organizuar n� nj� sip�rfaqe me orientim t� dyfisht� n� jug dhe lindje. Hyrja e apartamentit shp�rndan dhomat e fjetjes dhe zon�n e dit�s. Kjo e fundit, ndodhet n� pjes�n jugore t� nj�sis� ku integron hap�sir�n e gatimit, ngr�nies dhe ndenjjes. Karakterizohet nga nj� sip�rfaqe e gjer� ndri�uese nga ku mund t� shijohet edhe pamja nga parku i kompleksit. Ajo ka dalje direkte tek veranda, e cila fton t� shijosh pamjen, qet�sin� dhe rrezet e diellit. Dhoma martesore �sht� e bollshme dhe me nj� tualet p�r p�rdorim personal. Dhoma e f�mij�ve ndodhet pran� dhom�s martesore dhe karakterizohet nga nj� hap�sir� e rregullt dhe me akses nga veranda. Tualeti p�r p�rdorim nga t� dyja ambientet, t� nat�s dhe t� dit�s, gjendet pran� hyrjes s� apartamentit dhe ka mund�sin� e ajrimit dhe ndri�imit natyral.

Termoizolimi ndihmon n� ruajten e nj� temperature optimale n� ambientin e nj�sis�. Nj�sia e banimit �sht� e z�izoluar, gj� q� b�n t� mundur shmangien e transmetimit t� zhurmave midis ambienteve.

Materialet dhe teknikat e p�rdorura jan� me cil�si gjermane! Aksesi dhe parkimi n�ntok�sor shmangin pranin� e mjeteve automobilistike n� zon�n p�rreth dhe nuk lejojn� ndotjen akustike n� ambjentin tuaj. Ka shum� arsye pse duhet t� ndiheni t� sigurt n� investimin tuaj n� k�t� nj�si! Mos nguroni, na kontaktoni!

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 6 Korrik, 2016 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018