Apartament 1+1 799 m2 Rr. Frosina Plaku, Tirane

Ky apartament 1+1 është i mirëorganizuar në një sipërfaqe të rregullt dhe racionale, me orientim nga veriu. Ai është lehtësisht i arritshëm falë afërsisë me hapësirën e shkallës. Si rezultat i formës kompakte të apartamentit dhe ekspozimit minimal me ambientin e jashtëm, ai ofron mbrojtje e menaxhim të mirë termik.

Dhoma e ditës integron hapësirën e ndenjjes, gatimit dhe ngrënies gjithashtu siguron aksesin ne llozhe. Dhoma e gjumit pozicionohet afër hyrjes dhe tualetit dhe ka akses direkt në lozhë. Tualeti është i shfrytëzueshëm nga të dyja zonat, të natës dhe të ditës.

Ndryshuar në 15 Korrik, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 13 Korrik, 2016 Shiko të gjitha reklamat e këtij përdoruesi

Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 15 Korrik, 2016