Porosit Xanax,Adderall,Ritalin,Subutex,Oxycodone 10 Tirana

669-257-4643

Ne jemi furnizues t� ligjsh�m t� marijuan�s mjek�sore t� cil�sis� A++ dhe produkteve farmaceutike n� SHBA, Kanada, Evrop� dhe Australi, ne mir�presim klient�t brenda dhe jasht� vendit.

Ju lutemi kontrolloni produktet tona t� disponueshme t� listuara m� posht�;

OXYKONTIN,
ADDERALL,
ACTAVIS,
OPANA,
XANAX, NORCO,
DILUADID,
MATADONE
PERCOCET
RITALIN
HIDROKODON
Emri i mark�s fentanyl: kuti arnash duragesic 5-12 12,5 mcg/or�
Demerol (Meperidine HCL) kapele 8
EFEDRIN�
AMBIEN 10 MG
morfin� 30 mg
WATSON 325 10 MG
WATSON 853 10 MG
VICODIN 5 MG
VICODIN ES 7.5 MG
EFEDRIN� 30 mg
Celebrex 100 mg
Kodein� 15 mg
Hydrocodone Watson 540 10/ 325
WATSON 540 10/ 500
Oksikotin� 80 mg
OKSIKOTIN� 30 MG, 40 MG

Ndryshuar ne 23 N�ntor, 2021 Shperndaje ne:
Listuar ne: 23 N�ntor, 2021
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 23 N�ntor, 2021