SHITET DYQAN 40 M2 32000 REZIDENCA ANA, Qyteti Studenti

SHITET DYQAN NE REZIDENCEN ANA !!!

Shumë njësi tregatare perimetrojnë një shesh plot gjelbërim, rrugica dhe një shatërvan në skajin më fundor.
Eja dhe investo tani!
10.000 blerës potencial presin për shërbimet tuaja!

Ndryshuar në 15 Korrik, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 1 Korrik, 2016
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 15 Korrik, 2016