Shitet Dyqan 1500 Euro/m2 21 Dhjetori, Rezidenca Libeskind-Magnet. Ish klubi i Partizanit

Shitet Dyqan ne Kompleksin Magnet, prane 21 dhjetorit ish klubi i Partizanit !

Objekti Eridanus sjell n� m�nyr� unike nj�si sh�rbimi me sip�rfaqe t� gjer� shfryt�zuese, me ndri�im natyral n� t� gjith� hap�sir�n. Nj�sia ka akses nga oborri i brendsh�m.

Materialet dhe teknika end�rtimit v�n� n� p�rdorim standardin gjerman.

Parkimi vet�m n�ntok�sor shmang pranin� e mjeteve automobilistike n� brend�si t� kompleksit, duke ju krijuar mund�sin� e shfryt�zimit komod t� hap�sir�s rrethuese t� ambientit tuaj.

Mos nguroni! Kjo �sht� mund�sia juaj!

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 1 Korrik, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018