Dyqan 1500 Euro/ m2 21 dhjetori Rezidenca Magnet

Njësi shërbimi e pozicionuar në pjesën perëndimore të objektit. Vjen me një hapësirë kompakte dhe të mirëndriçuar, kombinuar me realizimin me materiale dhe teknika të ndërtimit sipas standardit gjerman.

Parkimi vetëm nëntokësor shmang praninë e mjeteve automobilistike në brendësi të kompleksit, duke ju krijuar mundësinë e shfrytëzimit komod të hapësirës rrethuese të ambientit.

Ndihuni të sigurt në investimin tuaj!

Mundësia është juaja!

Ndryshuar në 22 Korrik, 2016 Shpërndaje në:
Listuar në: 30 Qershor, 2016 Shiko të gjitha reklamat e këtij përdoruesi

Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 22 Korrik, 2016