Apartament 2+1 - Kontakt shpk 799 Euro/ m2 Rezidenca Magnet, Kontakt shpk

Apartamenti 2+1 I mir�organizuar n� nj� sip�rfaqe 101.9 m2 �sht� I orientuar n� jug dhe per�ndim dhe p�rb�het nga 2 dhoma gjumi, dhoma e dit�s, ambienti I gatimit, 2 tualete dhe llozha.

Dhoma e dit�s p�rfshin kendin e gatimit, ngr�nien, dhom�n e nd�njes dhe ka dalje direkt n� llozhe. Llozha t� lejon t� shijosh per�ndimin e diellit por dhe qet�sine e rezidences, apo ku mund t� shijoni nj� kafe apo �aj.

Dy dhomat e gjumit, ajo e f�mijeve eshte e orientuar n� jug dhe ajo matrimoniale ne perendim p�r t� pasur nj� dhom� me temperatur� t� ngroht� n� mbr�mje dhe me ndricim. Dhoma matrimoniale ka gjithashtu akses n� tualetin p�rkates, nd�rsa tualeti tjet�r �sht� n� funksion t� dhomes s� dites dhe asaj t� f�mij�ve

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 29 Qershor, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018