Apartament 799 Euro/ m2 Rezidenca Magnet, Kontakt shpk

Apartamenti 2+1 I mir�organizuar n� nj� sip�rfaqe 90.4 m2 �sht� I orientuar n� jug dhe n� lindje dhe p�rb�het nga 2 dhoma gjumi, dhoma e dit�s, ambienti I gatimit, tualeti dhe llozha.

Dhoma e dit�s �sht� e vendosur n� t� nj�jt�n linj� me at� t� gatimit. Ajo ka nj� ndricim t� bollsh�m dhe pamje mjaft t� k�ndshme p�r t� shijuar lindjen e diellit.

Dhoma e gjumit e f�mij�ve �sht� e orientuar n� lindje p�r t� pasur nj� dhom� me temperatur� t� ngroht� dhe me nj� ndricim t� k�ndsh�m n� mengjes n�n rrezet e ngrohta t� diellit. Dhoma matrimoniale ka orientim nga lindja dhe nga jugu dhe gjithashtu ka akses n� llozh�n e apartamentit ku mund t� shijoni nj� caj ose kafe.

Tualeti ndodhet n� hyrje t� apartamentit p�r t� patur nj� akses t� mir� nga ambjentet e dit�s dhe ambjentet e nat�s.

Ndryshuar ne 21 Dhjetor, 2018 Shperndaje ne:
Listuar ne: 29 Qershor, 2016
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 21 Dhjetor, 2018