Mikro-Financat e Whatsap / Viber: +33756914796 1000 tirana

T� ndihmojm� n� luft�n kund�r varf�ris� n� institucionin ton� me
p�lqimin e Ministrit t� Familjeve dhe Sh�rbimeve Sociale, p�r
n� dispozicionin tuaj p�r t� zhvilluar bizneset, aktivitetet e tyre, etj.
dhe zgjidhje p�r struktur�n e parave t� pozicionit
Mikro-Financ�: N�se nuk jeni i interesuar p�r k�t� ofert�
Email: [email protected]
Whatsap: +33756914796
Viber: +33756914796

Ndryshuar ne 24 Janar, 2020 Shperndaje ne:
Listuar ne: 24 Janar, 2020
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 24 Janar, 2020