Shitet Nd�rrohet Jepet me Qira 1 Hektar Tok� 2000 Autostrada Prishtin� - Peje ne Kijev�/Mleqan

  • 10000 m2
  • + 383 44 315 044 & + 383 45 666 765
  • Kontakt

Toka shtrihet n� mes t� fshatrave Kijev� dhe Mleqan, p�rball� Vill�s s� Latif Kryeziut dhe Pik�s s� Derivateve EURO BENZ

Toka ka dalje n� Magjistralen Prishtin� - Pej� (rruga e vjet�r) p�rmes rrug�s lokale 5 metra t� gjer� e cila e ndan tok�n n� 2 pjes� (ana e majt� 42 Ari dhe ana e djatht� 60 Ari)

Toka gjindet n� nj� pozicion t� p�rshtatsh�m n� mes t� rrug�s s� vjet�r dhe rrug�s s� re dhe i plot�son t� gjitha kushtet p�r hapjen e ndonj� biznesi (Depo, Fabrike, Ferma t� ndryshme etj) por mund t� shfryt�zohet edhe p�r troje.

Toka ka dokumentacion t� rregullt e pronar shqip�tar dhe mund t� p�rkthehet menj�her�.

�mimi p�r shitje: 2000 EUR p�r Ari
�mimi p�r Qira: 500 EUR ne Muaj
Nd�rrimi me banesa n� Prishtin� ,Fush� Kosov� ose me diqka q� na konvenon

P�r informata m� t� holl�sishme mund t� na kontaktoni:

Tel/Viber: 044/315-044 & 045/666-765

Ndryshuar ne 15 Janar, 2020 Shperndaje ne:
Listuar ne: 15 Janar, 2020 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 15 Janar, 2020