Ofert� p�r Apple iPhone 11, 11 Pro dhe 11 Pro Max p�r shitje me shumic� �mimi. 700 Tirana

Pricemimi me shumic� p�r t� gjith� produktin ton�.

Ne shesim t� gjitha produktet tona me 80% t� �mimit origjinal t� tregut, ato jan� t� gjitha origjinale krejt t� drejtp�rdrejta origjinale nga prodhuesi dhe gjithashtu n� kuti nuk u hap�n kurr�.

Ne shesim t� dyja produkte krejt t� reja / t� p�rdorura dhe ne ofrojm� t� dy pakic� dhe shumic�.

Ne ofrojm� zbritje 10% p�r porosin� e 10 nj�sive dhe nga 20 nj�si dhe m� lart ju merrni 20% zbritje p�r �do produkt q� blini.

Ne jemi nj� kompani transparente dhe e besueshme dhe ne po ofrojm� nj� produkt t� mir� dhe sh�rbim cil�sor.

K�tu jan� listat e produktit q� shesim m� posht�:

Apple iPhone, Samsung Galaxy, LG, Sony Xperia, OnePlus, Google Pixel, NOKIA, Huawei, CAT, HTC, Lenovo, Xiaomi, Olympus, Camcorder, Kamera, Lente Kamerash, Lojtar� Portable, SmartPhones, Tablet�, Tab, Airpods, LapTop, NoteBook, Msi, PC, PlayStation, GoPro, TV, Frigorifer, SodaStream, Cisco Switch, MSI GeForce dhe Watch.

Me p�rvoj�n ton�, ne jemi shum� t� p�rqendruar n� nevojat e klient�ve tan� dhe ofrojm� produkt dhe sh�rbim me cil�si t� shk�lqyera.

Sh�nim: T� gjith� �mimi yn� �sht� n� Euro (EUR) dhe Dorllas ($).

P FORR KQURKESA KONTAKTI N US

E: mail: [email protected]
Skype: vtechelectronicseurop77
Emri: Radomil Walczak

Ndryshuar ne 9 Janar, 2020 Shperndaje ne:
Listuar ne: 9 Janar, 2020
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 9 Janar, 2020