Shitet ullishte 6+2 dylym Lushnje 80000 Lushnje

Shitet ullishte afer Blerimit ne Lushnje. Jane 2 parcela, njera 6 dylym dhe tjetra 2 dylym. Ullishtet jane ne prodhim (Ullinj kripsa dhe vajsa).

Njera nga parcelat ndodhet ne anen e majte te restoratit te Blerimit, siper varrezave te deshmoreve. Kurse tjetra ndodhet pak me lart, afer fabrikes se tullave.

Parcelat jane pjese e qytetit, qe mund te perdoren si troje ndertimi n.q.s nuk doni ti mbani si ullishte.

Ndryshuar ne 13 N�ntor, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 13 N�ntor, 2019
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 13 N�ntor, 2019