Toke dhe ndertese 150000 Vlore buze detit prane petroliferes

Toke 2250 m2 ku eshte vendosur nje godine 607.5 m2 nga e cila 1/2 e nderteses eshte 3 kateshe dhe pjesa tjeter 2 kateshe. E gjitha e mbuluar me cati beton arme. Mund te ndahet me kate pasi traret dhe kollanat jane te tera ne gjendje te mire. Nese do te perdoret per magazine, fabrike ose dicka tjeter ka nevoje per mure,instalime elektrike, hidrualike etj. E gjithe prona eshte e rrethuar me mure me blloqe betoni dhe ka dy dyer te medha ku.mund te klalojme makina te medha. Eshte 100 m larg Petroliferes/ detit dhe 30 m nga rruga nazionale qe te con ne zvernec. Foto jane bere nga google map.
Prona eshte me dokumenta te rregullta.
Per cdo informacion me kontaktoni ne nr 0689031901. Cmimi eshte i diskutueshem
__________________________________________________ ___________
2250 sqm of land with 607.5 sqm building of which 1 1/2 of the building is 3 storey and the rest 2 storey. All covered with concrete roof. It can be divided with the floors as the beams and columns are all in good condition. If it is used for warehouses, factories or anything else it needs walls, wiring, plumbing, etc. The whole property is surrounded by concrete blocks and has two large doors where you can enter large cars. It is 100 m away from the Petrolifera / sea and 30 m from the national road leading to the Zvernec turistic village. Photos were taken from google map. With regular documents. For any information contact me at 0689031901. Price is questionable.

Ndryshuar ne 28 Tetor, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 28 Tetor, 2019
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 28 Tetor, 2019