Toke Tirana Tirane

Shitet toke me certifikate pronesie, me siperfaqe 1200 m2, dimensione 30 m me 40 m, e rrethuar e gjitha me mur te larte 2.6 m, porte hyrese gjatesi 6.2 m. Brenda prones eshte e perfshire edhe nje dhome me siperfaqe 30 m2 (5m me 6m), nje depo dhe tualet, secila prej tyre e lidhur me sheshpushimin ne porten kryesore nepermjet rrugicave te shtruara me beton. Eshte investuar edhe per hapjen e nje pusi uji me thellesi 42m per te patur uje te bollshem gjate gjithe vitit si dhe jane te perfunduara instalimet elektrike. Adresa autostrada Tirane-Durres km 2 prane kompanise Vodafone, perballe me Delta Home, 50 m distance me rrugen dytesore. E pershtatshme per aktivitete te ndryshme. Vlera e prones 150'000 Euro.

Ndryshuar ne 26 Tetor, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 26 Tetor, 2019 Shiko te gjitha reklamat e ketij perdoruesi

Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 26 Tetor, 2019