zyra 110 tirane

Jeni n� k�rkim t� nj� zyre?
Jeni nj� sip�rmarr�s i ri, freelancer, kompani, organizat� apo projekt, ju nevojitet nj� lokacion ku t� regjistroni biznesin tuaj?
Tirana Office Hub ju ofron zyrat m� t� p�rshtatshme (me qera ditore, sezonale dhe afatgjat�) n� nj� vendndodhje ideale. Zyra t� dedikuara, t� mobiluara ose jo edhe poste pune brenda nj� hap�sire t� p�rbashk�t, si dhe t� gjitha sh�rbimet e tjera t� garantuara.


T� p�rfshira: Internet, 24/7 akses n� hap�sir�, �el�sa t� dedikuar, mobilim dhe dekorime t� tjera, sistem ngrohje / ftohje, sh�rbim pastrimi, taksa 15% e paguar, drita dhe uj� t� paguara.


Po pse te vish tek Tirana OfficeHub?
P�r t� gjitha sh�rbimet e zyr�s q� t� nevojiten nuk ke m� pagesa faturash t� shumta dhe t� shp�ndara. Tashm� merr zyr�n e dedikuar ose postin e pun�s dhe nuk t� duhet t� mendosh p�r asnj� pagese tjet�r p�rve�se nj� tarife fikse mujore.


Pa surpriza, pa kok��arje!


Na kontaktoni n�: 0682564096 / 0697398232
Email: [email protected]

Ndryshuar ne 12 Korrik, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 12 Korrik, 2019
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 12 Korrik, 2019