Ambient biznesi me qira te Drejtoria e Policisë 492 rruga Levizja e Postrribes

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me adresë: rruga “Lëvizja e Postrribës”, te Drejtoria e Transportit Rrugor, Shkodër.

Ka një sipërfaqe totale prej 230 m² e ndarë respektivisht në: 175 m² kati 0 dhe 55 m² kati 1.

✔Cilësitë e ambientit:

– Dyqani ka dy dalje kryesore, një para dhe një tjetër me tarabë për futjen e objekteve të mëdha në godinë ose ngarkim-shkarkim të kamionave.

– Gëzon fasadë xhami për një reklamim sa më të mirë dhe efikas.

– Është i shtruar i gjithi në pllakë.

– Ka një lartësi prej 4.8 metrash.

– Ka roje 24 orë.

Ndryshuar ne 8 Korrik, 2019 Shperndaje ne:
Listuar ne: 8 Korrik, 2019
Informacioni presupozohet i sakte, por i keshillojme bleresit te verifikojne te gjitha te dhenat.
Modifikuar per here te fundit ne: 8 Korrik, 2019