Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs +2 fotografi te tjera.

Ambient biznesi me qira n qendr t Shkodrs 357 SHKODER

 • 72 m2
 • 0676666765
 • 23 Maj, 2018
Kliko per me shume
Dyqan 21 Dhjetor, 2018

Dyqan 40000 Durres

 • 43.3 m2
 • 00355697004040
 • 24 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan me qira n Parruc +2 fotografi te tjera.

Dyqan me qira n Parruc 393 SHKODER

 • 36 m2
 • 0676666765
 • 24 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Okazion Shitet Vile 3 kateshe 21 Dhjetor, 2018

Okazion Shitet Vile 3 kateshe �mim i arsyesh�m Shenavlash Durres

 • Total 2000 m2
 • 0675879112
 • 25 Maj, 2018
Kliko per me shume »
VILA 21 Dhjetor, 2018

VILA 460000 NE QENDER TE SELITES, TIRANE

 • 407 m m2
 • 0683704968
 • 25 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 n shitje te Teatri +3 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 n shitje te Teatri 1 SHKODER

 • 80 m2
 • 0676666765
 • 29 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Shtepi 21 Dhjetor, 2018

Shtepi 5999 Durres

 • 120 m2
 • 0676049471
 • 29 Maj, 2018
Kliko per me shume »
Financimi i huas garantuar 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro pr t rejat vit : sanchezaline24@gmail.com, WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097 21 Dhjetor, 2018

Financimi i huas garantuar 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro pr t rejat vit : [email protected], WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097 60000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 1 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
a*+ao--+a*+ao--a++ocSSYaoeSSae!'a,'i1/4^e~?c^3/4a*'adeg1/4aozi1/4E"> 21 Dhjetor, 2018

a*+ao--+a*+ao--a++ocSSYaoe"c>SSae!'a,'i1/4^e~?c^3/4a*'adeg1/4aozi1/4E 30 Lushnje

 • 135 m2
 • 00393291974064
 • 1 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 2+1 n shitje te Spitalet +6 fotografi te tjera.

Apartament 2+1 n shitje te Spitalet 45000 SHKODER

 • 87 m2
 • 0676666765
 • 4 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Apartamente 2+1 dhe 1+1 ne shitje ne GaEURtmjuhadol +7 fotografi te tjera.

Apartamente 2+1 dhe 1+1 ne shitje ne GaEURtmjuhadol 1 SHKODER

 • 100 m2
 • 0676666765
 • 4 Qershor, 2018
Kliko per me shume »
Dyqan n shitje te shkolla +3 fotografi te tjera.

Dyqan n shitje te shkolla "Martin Camaj" 24640 SHKODER

 • 22 m2
 • 0676666765
 • 9 Qershor, 2018
Kliko per me shume »