OKAZION ! Shiten 2 Toka me mim Super per arsye Emigrimi! 21 Dhjetor, 2018

OKAZION ! Shiten 2 Toka me mim Super per arsye Emigrimi! 64490 Cerrik

 • 5750 m2
 • 0672000449
 • 24 Korrik, 2018
Kliko per me shume
Ambient biznesi pr shitje n qendr t Shkodrs +3 fotografi te tjera.

Ambient biznesi pr shitje n qendr t Shkodrs 420000 SHKODER

 • 350 m2
 • 0676666765
 • 24 Korrik, 2018
Kliko per me shume »
Vil 3-katshe me qira te Dugajt e Reja +12 fotografi te tjera.

Vil 3-katshe me qira te Dugajt e Reja 700 SHKODER

 • 450 m2
 • 0676666765
 • 28 Korrik, 2018
Kliko per me shume »
Ambient biznesi n shitje prball Fakultetit Juridik +3 fotografi te tjera.

Ambient biznesi n shitje prball Fakultetit Juridik 47700 SHKODER

 • 52 m2
 • 0676666765
 • 1 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Ofroj para e financimi garantuar 100% 21 Dhjetor, 2018

Ofroj para e financimi garantuar 100% 60000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 9 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Tok bregdetit, 3500 m2 +5 fotografi te tjera.

Tok bregdetit, 3500 m2 50 Zv�rnec (VLORE)

 • 3500 m2
 • 0699493402
 • 12 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Financimi i para garantuar 100 % 21 Dhjetor, 2018

Financimi i para garantuar 100 % 60000000 sanchez aline

 • 000 m2
 • +22962002097
 • 13 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Oferta midis individit privat 21 Dhjetor, 2018

Oferta midis individit privat 50000 Durr�s

 • felixcryze
 • 06547896526
 • 13 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Apartament per Shitje: 21 Dhjetor, 2018

Apartament per Shitje: 84000 Tirane

 • 93 m2
 • 0694030502
 • 17 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Apartament 1+1 n shitje tek ish-Parku i autobusave, Shkodr +5 fotografi te tjera.

Apartament 1+1 n shitje tek ish-Parku i autobusave, Shkodr 23000 SHKODER

 • 58 m2
 • 0676666765
 • 20 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
Vil tri-katshe me qira te shkolla Teknologjike +10 fotografi te tjera.

Vil tri-katshe me qira te shkolla Teknologjike 475 SHKODER

 • 261 m2
 • 0676666765
 • 27 Gusht, 2018
Kliko per me shume »
shofer,dado, kuzhinier dhe infermiere t nevojshme urgjentisht n shtpin ton. 21 Dhjetor, 2018

shofer,dado, kuzhinier dhe infermiere t nevojshme urgjentisht n shtpin ton. 3800 Tirane

 • Tirane
 • 654309821
 • 29 Gusht, 2018
Kliko per me shume »